Close

19/10/2022

Ljetni kamp 2022.

kamp22
Kamp Činta, otok Ugljan; 21.08.-27.08.

Kamp

Na kampu je sveukupno prisustvovalo 66 mladih ljudi. Većina ih je bila iz raznih gradova iz Hrvatske, no imali smo par gostiju iz Srbije, BiH i dvije Ukrajinke. Puno studenata koji su bili prošlih godina nisu došli ove godine, tako da su nekih 40% ljudi bili skroz novi i prvi put na Stepovom kampu. Bilo je jako osvježavajuće, jer je bilo puno novih lica za upoznati i novih priča za čuti.

Poruka/Tema

Tema kampa bila je “Isusov učenik”, a govori su se održavali tijekom večernjeg programa. Prvog dana je govorio Maks na temu Radosne vijesti & Velikog poslanja. Drugi dan Jasmin je govorio na temu portreta učenika. Trećega dana David je razradio temu disciplina učenika te se dan nakon Tomislav nadovezao s temom ustrajnosti. Petoga dana Bernard je pričao o ulozi Duha Svetoga u učeništvu i korištenja duhovnih darova. I zadnji dan Sven je zaključio s temom cijene učeništva.

Male grupe

Jutarnji program je izgledao tako da bi nakon slavljenja govornik koji je držao temu večer prije, ukratko ponovio glavne misli iz svoje poruke. Nakon toga bi se podijelili u grupice gdje bi čitali Božju Riječ i diskutirali o temi. Bilo je sveukupno 6 grupa u kojoj je bilo po 2 voditelja koji su se izmjenjivali. Većinu dana grupice su bile stvarno korisne i plodonosne, neki kamperi su komentirali da im je vrijeme u grupi bilo jedno od najboljih stvari na kampu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *