Close

10/05/2022

Alpha vikend, Tuk, Mrkopalj: 29.04.-01.05.

vikend

Priprema

U tjednu kada je bio Alfa vikend nismo održali četvrtak. Za Alfa vikend se prijavilo 45 studenata. Među kojima je bilo otprilike 50% studenata koje smo upoznali kroz Alfa tečaj.

Vikend

Vikend je bio pun duhovnog i zabavnog sadržaja. Na samom vikendu obradili smo tri teme s Alfa tečaja. U petak navečer započeli smo s temom “Tko je Duh Sveti?”. U subotu smo imali dvije teme: “Što Duh Sveti čini?” i “Kako mogu biti ispunjen Svetim Duhom?”.

Zbog tematike i momenta u tečaju, naglasak je bio na osobnom doživljaju Boga i Duha Svetog kroz osobno iskustvo s Bogom. Poticaj za sve je bio da predaju svoj život Bogu, što je bilo prožeto kroz poruke, molitve i ostali sadržaj te je i ključan dio cijelog programa bilo slavljenje.

Nakon

Komentari na vikend su bili vrlo pozitivni. Nekima je to bilo prvo iskustvo tako nečega, neki su već prija sudjelovali u takvoj vrsti vikenda. No mnogu si izašli ohrabreni i ojačani u svojoj vjeri. Mnogo se studenata molilo zadnju večer kampa i većina je doživjela neku vrstu osobnog iskustva s Bogom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *